Снемаеми брекети Invisalign

Снемаеми брекети Invisalign

Така изглеждат снемаемите брекети или т.нар. шини на Invisalign.

Д-р Бадов е сертифициран да работи с тази модерна система.

Какво е Invisalign?

Invisalign използва поредица от снемаеми шини, наречени алайнери. Те са прозрачни, невидими и пациентът може да ги свали по време на хранене и миене на зъбите си. Те са толкова дискретни, че никой не може да разпознае че носите шини или брекети. Алайнерите се изработват със специален 3D софтуер и са доказани като много ефективни.

Защо бих се интересувал от Invisalign?

Те не само са снемаеми и естетични, но можете да ги сваляте по време на ядене. Така няма да имате ограничения в диетата си. Миенето на зъбите и чистенето с конец е много по-лесно отколкото при металните или сапфирените брекети. Изключително удобни са. Нямате никакви метални нишки и брекети в устата, които да ви притесняват.

Как работят тези алайнери на Invisalign?

Получавате определен брой алайнери. Броят им зависи от това колко са криви зъбите. Всеки алайнер се носи около 2 седмици. След като сте носили един алайнер, преминавате към втория, третия и т.н. С всеки следващ алайнер, зъбите се придвижват към желаната позиция. Ортодонтът ще следи прогреса ви на всеки 6-8 седмици. Цялото лечение продължава средно 9-15 месеца. Средно един пациент получава 18-30 алайнера. Обърнете внимание, че броят на алайнерите зависи от това колко са криви зъбите и варира при всеки пациент.

 

Каква е цената на лечението с шините на Invisalign?

Цената на лечението се определя от това колко сложен е случаят ви. След консултация с д-р Бадов, ще получите конкретната цена за вас или вашето дете.

Цялостно лечение с Invisalign  при Др Бадов -от 7000 лв 

Цялостно лечение с Инвизалайн при Др Бадов -от 7000 лв. Предлагаме разсрочено изплащане на лечението без оскъпяване!